JEBC Team

 • JEBC Bestuursleden
  • Ronald Kleverlaan
   Voorzitter

   Ronald Kleverlaan

   Voorzitter

   Ronald is in Europa een van de meest ervaren personen op het gebied van crowdfunding. Hij is al 7 jaar actief als crowdfunding specialist en begeleidt de belangrijkste crowdfundingplatformen in Nederland. Als adviseur van de Europese Commissie en oprichter van het European Crowdfunding Network is hij ook actief in Europa. Als buurtbewoner zet hij zich graag in om de JEBC op een vernieuwende manier te financieren en te besturen vanuit een coöperatief model.

  • Olaf Vreugdenhil

   Olaf Vreugdenhil

   Olaf is zelfstandig projectontwikkelaar in de regio Noord-Holland. Eerder werkte hij namens  een grote woningbouwvereniging als projectdirecteur voor verschillende grote gebiedsontwikkelingen in en rond Amsterdam. Omdat de afstand tussen bewoners en ondernemers in deze rol naar zijn idee te groot werd, waagde hij de sprong in het diepe en werd hij mede-eigenaar van een klein risicodragend ontwikkelbedrijf. Zijn visie? Kleinschalig en innovatief ontwikkelen met én voor de gebruikers. De buurcoöperatie sluit hier naadloos bij aan, en hij wil zich als buurtbewoner dan ook graag inspannen om de Jan Evertsenstraat te verbeteren.

  • Sonja Fortuin

   Sonja Fortuin

   Sonja is sinds begin 2015 de trotse eigenaar van een apartement in De Baarsjes. Al snel raakte ze aangestoken door het enthousiasme van de mensen die betrokken zijn bij de Jan Eef. Ze maakt dankbaar gebruik van alle leuke activiteiten, winkels en horeca die de Jan Everstenstraat te bieden heeft en daarom wil ze graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de buurt. Voorheen heeft zij haar juridische kennis ingezet als consultant en beleidsmedewerker. Momenteel werkt zij bij Chainels: een online communicatie platform voor winkelgebieden, dat onder andere wordt gebruikt door de Jan Eef.